Ријеч начелника

Аутор Администратор дана .

Поштовани посјетиоци,

               Добро дошли на нову интернет страницу општине Братунац, намијењену грађанима Братунца, предузетницима, инвеститорима и свима који желе знати више о нашем граду и његовим становницима.

Ова интернет презентација, у првом реду, биће од велике користи грађанима Братунца, којима су на једноставан начин представљени принципи и процедуре које воде до остварења услуга у Административној служби Општине. Посјетиоцима је омогућена и претрага свих Општинскиходлука, а кроз посебан систем могу поставити питање надлежним органима Општине.

Веома је важно да овом приликом истакнем да ћемо настојати да свака информација буде редовно ажурирана и да ће нам посебно бити значајна ваша реакција на нашу поруку, како тумачите потребу за одређеном промјеном у граду, позив на неку акцију, а планирамо их у наредном периоду много... У том смислу биће нам драго да и овим путем - путем сајта, добијемо што више нових идеја, приједлога за неке нове заједничке акције...

Важно нам је стварање осјећаја код грађана о  јачању њиховог повјерења у локалну администрацију. Зато смо у протеклих десет година, колико сам на функцији првог човјека Општине, реализовали многобројне пројекте који су допринијели побољшању живота грађана Братунца. Вјерујем да је то умногоме опредјелило Братунучане да ми и на локалним изборима 2008. године, по трећи пут, укажу повјерење. То представља за мене лично велику обавезу према Братунцу и Братучанима.