УРУЧЕНЕ ОПШТИНСКЕ ПЛАКЕТЕ И НОВЧАНЕ НАГРАДЕ УЧЕНИЦИМА ГЕНЕРАЦИЈЕ И НОСИОЦИМА ДИПЛОМЕ "ВУК КАРАЏИЋ"

Аутор Рада Веселиновић дана .

Nagradjeni ucenici 3

Начелник општинe Братунац Недељко Млађеновић уручио је данас општинске плакете и новчане награде  најбољим ученицима завршних разреда „Средњошколског центра Братунац“ и основних школа "Вук Караџић", "Бранко Радичевић" и "Петар Кочић".
 
На свечаном пријему, који је, поводом завршетка школске 2018/19 године уприличен у Дому културе у присуству директора школа и родитеља, уручене су награде за укупно 17 ученика генерације и носиоца  дипломе „Вук Караџућ".
 
„Ови ученици су наш понос јер су постигли изванредне резултате у досадашњем школовању и на најбољи начин представљају општину у којој живе, своје школе и родитеље“, рекао је Млађеновић поручивши да ће  општина Братунац наставити да подржава успјешне ђаке и студенте кроз додјелу стипендија и других видова помоћи.
Он очекује бржи економски развој ове општине у којем ће, како је рекао, бити довољно радних мјеста за све оне који буду жељели да се врате у Братунац послије свршених студија.
 
Из буџета општине издвојено је по 150 марака за ученике генерације а за оне који су добитници  Вукове дипломе по 100 марака.
 
Списак награђених ученика може се погледати ОВДЈЕ