Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na četvrtom mentorskom sastanku u okviru (ReLOaD) PROJEKTA

Аутор Rada Veselinović дана .

 
 
Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na četvrtom mentorskom sastanku u okviru Javnog poziva
za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije
na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u opštini Bratunac
 
 
Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu - ReLOaD u saradnji sa Opštinom Bratunac objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) za učešće na četvrtom mentorskom sastanku. Sastanak je prilika za OCD da sa mentorom javno prodiskutuju eventualna poboljšanja projektnih prijedloga (bez uplitanja u konkretne projektne ideje).
 
Četvrti sastanak sa mentorom će biti organizovan u utorak, 30. jula 2019. godine sa početkom u 12,00 sati u sali Skupštine opštine.
 
Ovo je ujedno i posljednji sastanak sa mentorom koji se organizuje u okviru javnog poziva.
 
Potvrdu o prisustvu na mentorskim sastancima potrebno je poslati na  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..  
 
U svrhu transparentnosti, zapisnici sa održanih sastanaka sa mentorom će također biti objavljeni na stranici Opštine Bratunac. Na ovaj način će se omogućiti da informacije budu dostupne za OCD/NVO koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sastancima sa mentorom.
 
Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).