УРЕЂЕНО ПРИЗЕМЉЕ ОШ „Бранко Радичевић“ Братунац

Аутор Рада Веселиновић дана .

OŠ Branko Radičević Bratunac

Основна школа „Бранко Радичевић“  из Братунца издвојила је из материјалних трошкова за текуће одржавање  око 2.000 марака за набавку потребног материјала за кречење и уређење комплетног простора у приземљу школе, које су пред почетак нове школске године обавили помоћни радници ове установе. Директорица школе Данијела Петковић рекла је да ће у септембру бити уведена полукабинетска настава захваљујући  донацији фирме  „Гросс“, која је набавила  опрему за кабинете биологије, физике и хемије.  Она очекује  помоћ и других фирми из Сребренице и Братунца, како би се у овој школи створили услови за организовање кабинетске наставе.
 
Петковићева је најавила да ће ускоро почети радови на санацији мокрих чворова у тој школи, за шта је Министарство просвјете и културе Републике Српске обезбиједило  60.407 марака. 
Она је  рекла да ће ти радови у централној школи почети након избора најповољнијег извођача и да ће бити завршени до краја октобра.
 
Наставу у новој школској години у централној школи и подручним одјељењима  похађаће  укупно 570 ученика, од којих су  43 првачића