У БРАТУНЦУ ПОД НАДЗОРОМ 204 ОСОБЕ

Аутор Рада Веселиновић дана .

Општински штаб за ванредне ситуације упознат је данас да се у Братунцу под надзором тренутно налази 204 особа и да је из надзора изашло 14 лица. Мјешовите екипе полиције и инспекције контролисале су у последња 24 часа 108 особа и информисале Штаб да ниједно лице није прекршило мјеру изолације, која се одређује након доласка са подручја која су угрожена вирусом корона.
 
Из братуначке Полицијске станице саопштено је да је током претходне ноћи регистрован један случај нарушсвања полицијског часа.
 
Из Штаба за ванредне ситуације поручено је да се поштују све мјере, које су уведене са циљем да се становништво ове локалне заједнице заштити од вируса корона. Штаб је наложио да се за сва лица која су на непознат начин прешла државну границу, евиденција надзора води од дана регистровања.
 
Начелник ове општине Недељко Млађеновић истакао је да се редовно врши дезинфекција свих путева на подручју Братунца, као и обајеката јавних установа и предузећа, те стамбених зграда и привредних објеката.
 
Он је подсјетио да је Штаб за ванредне ситуације формирао  Центар за информисање грађана који се   путем објављених бројева телефона могу обраћати за помоћ која им је потребна у овој ситуацији.