ДЈЕВОЈЧИЦЕ ИЗ БРАТУНЦА УЧЕСТВУЈУ НА ТАКМИЧЕЊУ "РИТАМ ЕВРОПЕ"

Аутор Оља Чучић дана .

Ritam Evrope prijem

Валентина Матић, Мануела Вујић и Милица Стајић из Братунца учествоваће на највећем дјечијем музичком такмичењу „Ритам Европе“ које ће ове године, уз директан пренос Радио-телевизије Републике Српске, бити одржано у Источном Сарајеву, саопштено је новинарима приликом пријема, које је за ове младе музичке таленте, организовао начелник општине Недељко Млађеновић.

-Учешћем наше дјеце на тој манифестацији још једном је потврђено да Братунац има велики број младих талената. Наша дјеца ће представљати Норвешку, рекао је Млађеновић.

Он је истакао да је велики допринос реализацији тог пројекта дао братуначки Дом културе који је у последњих неколико година знатно обогатио културни живот у овој локалној заједници.

Валентини, Милици и Мануели је велика част што ће на том великом такмичењу представљати свој град јер је то, како су истакле, сан сваког дјетета.

Оне се надају да ће побиједити на том такмичењу и да ће им се пружити прилика да посјете Норвешку, јер ће побједницима бити  обезбијеђено путовање у земљу коју представљају на такмичењу