ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА

Аутор Рада Веселиновић дана .

NVO POTPISIVANJE UGOVORA
 
Начелник општине Братунац Недељко Млађеновић потписао је данас уговоре са представнцима 13 локалних невладиних организација, које ће добити средства из буџета ове општине за реализацију пројеката одобрених у оквиру  Јавног позива организацијама цивилног друштва/невладиним организацијама за предају приједлога пројеката бр.02-020-189/20, објављеним 06.05.2020.год. 
 
Пројекти укупне вриједности 163.038,62 КМ биће реализовани  у периоду од почетка јула  до краја календарске 2020.године. Реализацијом одобрених пројеката  допринијеће се  бољим условима живота у општини Братунац.
 
"Општина сваке године планира средства за ту намјену. Ово је стимулација за функционисање невладиних организација у Братунцу и пружање финансијске подршке идејама које имају, а које не може да ријеши општинска администрација", рекао је Млађеновић који је, обраћајући се новинарима, нагласио да је веома задовољан досадашњим радом  невладиних организација на подручју Братунца и Сребренице, које  су заједно имплементирале бројне пројекте.
 
Он је рекао да ће невладине организације и у наредном периоду имати подршку општине Братунац, јер њихови пројекти доприносе побољшању услова живота, развоју пољопривреде, културе, туризма и другог. 
 
Пројекти који ће се финансирати из буџета општине Братунац могу се погледати на овом линку: https://opstinabratunac.com/index.php/ostalo/vijesti/1395-dlu-r-sp-d-li-sr-ds-v-z-fin-nsir-nj-pr-rg-niz-ci-civiln-g-drus-v