СКУПШТИНА УСВОЈИЛА ИЗВЈЕШТАЈ О ИЗВРШЕЊУ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ЗА ПРОШЛУ ГОДИНУ

Аутор Рада Веселиновић дана .

SO Bratunac 24.jun
 
У Братунцу је јуче одржан наставак сједнице Скупштине општине Братунац на којој су одборници усвојили Извјештај о извршењу буџета општине за 2019.годину. 
Прошлогодишњи буџет планиран је у износу 8.404.505 КМ, а остварен је у проценту 91 одсто. Скупштина је донијела одлуку о измирењу буџетских обавеза пренесених из 2019.године.
 
На јучерашњој сједници, на лични захтјев, разријешена је дужности предсједница Одбора за жалбе општине Братунац Милијана Миловчевић, а за вршиоца дужности предсједника тог Одбора именована је Нада Симић.
 
Скупштина је донијела одлуке о расписивању конкурса за избор предсједника Одбора за жалбе и избор комисије за провођење тог конкурса.
 
Одборници су донијели Одлуку о куповини земљишта у братуначком насељу Реповац за изградњу инфраструктуре система за наводњавање.
 
Прије разматрања извјештаја о раду за прошлу годину предузећа и установа чији је оснивач општина дата је пауза, након које се већина одборника није вратила у салу. Сједница Скупштине општине је прекинута, а одборници ће бити обавјештени када ће бити настављен њен рад.