Вијести

ОДРЖАНА РЕДОВНА СЈЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Аутор Рада Веселиновић дана .

 
Начелник општине Недељко Млађеновић апелује на становнике Братунца да се придржавају мјера, које се у овој локалној заједници предузимају у циљу заштите од вируса корона. Он је, наданашњој редовној сједници Штаба за ванредне ситуације, указао на потребу опрезности и одговорности, када су у питању симптоми који упозоравају на присуство вируса или контакти са особама којима је већ одређена мјера изолације.
 
“Тренутна ситуација на подручју наше општине је таква да у последњих петнаестак дана није дошло до повећања броја позитивних особа на вирус корона, али то не значи да се епидемија не шири, јер се не тестирају сви који имају симптоме заразе”, рекао је Млађеновић на сједници позивајући чланове овог штаба да се информишу о потребама особа, које су позитивне а налазе се на кућном лијечењу. Он је истакао да ће општина организовати доставу хране и других потрепштина за та лица.
 
Штаб је упознат да су у Братунцу тренутно позитивне на вирус корона 43 особе, те да се у изолацији  налазе 64 особе. Из дома здравља је потврђено да су од последица вируса корона јуче преминуле двије, а прекјуче једна особа, те да се на болничком лијечењу налази пет особа.
 
Према информацијама из Дома здравља данас истиче мјера изолације за 6 особа које су биле позитивне на вирус корона, као и за 11 особа, које су биле у изолацији због контаката са зараженим лицима.
 
Директори братуначких школа и вртића упознали су Штаб да је тренутна епидемиолошка ситуација у тим установама добра и да се настава одвија редовно, уз свакодневно провођење прописаних мјера заштите од вируса корона.
 
“Најважније је да у овој ситуацији спријечимо ширење вируса и да сачувамо здравље људи”, закључио је начелник општине Братунац Недељко Млађеновић.
 

Рјешење о именовању чланова Бирачких одбора

Аутор Секретар Скупштине дана .

Општинска изборна комисија Братунац је дана 14.11.2020. године, донијела НОВО Рјешење о именовању чланова бирачких одбора за подручје општине Братунац.

Рјешење можете преузети О В Д Ј Е.

Одлука о одређивању ННН2 Бирачког мјеста

Аутор Секретар Скупштине дана .

ОБАВЈЕШТЕЊЕ: Општинска изборна комисија Братунац је на сједници одржаној дана 13.11.2020. године донијела одлуку о одређивању ННН2 бирачког мјеста за изборну јединицу 104Б Братунац.

 

Одлуку о одређивању ННН2 Бирачког мјеста за изборну јединицу 104Б Братунац можете преузети  O В Д Ј Е.

Рјешење о именовању чланова Бирачких одбора ННН2 Бирачког мјеста за изборну јединицу 104Б Братунац можете преузети  О В Д Ј Е.

Рјешење о именовању чланова Бирачких одбора и Мобилних тимова

Аутор Секретар Скупштине дана .

ОБАВЈЕШТЕЊЕ: ОПШТИНСКАИЗБОРНА КОМИСИЈА БРАТУНАЦ ДОНИЈЕЛА ЈЕ РЈЕШЕЊЕ О ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНОВА БИРАЧКИХ ОДБОРА, МОБИЛНОГ ТИМА, ПОСЕБНОГ МОБИЛНОГ ТИМА1 И ПОСЕБНОГ МОБИЛНОГ ТИМА 2

Општинска изборан комисија Братунац је након проведених обука и тестирања чланова Бирачких одбора донијела ново Рјешење о именовању чланова Бирачких одбора за подручје општине Братунац.

Такође Општинска изборан комисија је донијела Рјешење о именовању чланова Мобилног тима за подручје општине Братунац, као и Рјешење о именовању Посебног Мобилног тима 1 и Посебног Мобилног тима 2, који ће омогућити гласање лицима који су позитивни на вирус Корона или који се налазе у кућној изолацији.

Након што је ОИК Братунац донијео преходно наведена Рјешења приступило се измјенама истих на појединим Бирачком мјестима, по захтјеву политичких странака или одустајању кандидата, односно због обољевања кандидата од вируса Корона.

Рјешење о именовању чланова Бирачких одбора за подручје општине Братунац можете преузети O В Д Ј Е.

Рјешење о именовању Мобилног тима за подручје општине Братунац можете преузети О В Д Ј Е. 

Рјешење о именовању Посебног Мобилног тима1 за подручје општине Братунац можете преузети О В Д Ј Е.

Рјешење о именовању Посебног Мобилног тима 2 за подручје општине Братунац можете преузети О В Д Ј Е.

Рјешење о измјени рјешења о именовању чланова Бирачких одбора за подручје општине Братунац можете преузети О В Д Ј Е.

Рјешење о измјени рјешења о именовању Посебног Мобилног тима1 за подручје општине Братунац можете преузети О В Д Ј Е.

КОМПАНИЈА „ТРБ“ ГЕНЕРАЛНИ СПОНЗОР БРАТУНАЧКИХ КОШАРКАША И У 2021.ГОДИНИ

Аутор Рада Веселиновић дана .

trb ugovor 1
 
 
Компанија  „Технички ремонт“ Братунац (ТРБ) биће генерални спонзор КК „Братунац ТРБ“ и у 2021.години, потврђено је новинарима након што је данас у просторијама предузећа потписан уговор о наставку сарадње и пружању подршке овом клубу, који се такмичи у Премијер лиги БиХ.
 
"Иако је ова година тешка јер је због пандемије отежано пословање наше и других компанија, одлучили смо да подржимо КК „Братунац ТРБ“ и идуће године", рекао је новинарима извршни директор „Техничког ремонта“ Марко Мркајић.
 
Предсједник братуначког кошаркашког клуба Срђан Шаренац изразио је захвалност на финансијској и материјалној подршци, коју овом клубу пружају управа ТРБ-а и општинска управа на челу са начелником Недељком Млађеновићем.
"Захваљујући њиховом разумијевању и подршци, ми своје обавезе измирујемо редовно и један смо од ријетких клубова, који немају дуговања. потписивање уговора о наставку сарадњеу наредној години обавезује нас да то повјерење оправдамо одговорним радом и резултатима", закључио је Шаренац.
 
Начелник општине Недељко Млађеновић нагласио је у изјави новинарима да је данашње потписивање уговора о генералном спонзорству братуначких кошаркаша један у низу, који се потписује са „Техничким ремонтом“.
"Планирано је да се ураде игралишта за дјецу и терени код спортске дворане, гдје ће ТРБ финансирати већински дио а општина Братунац суфинансирати пројекте, тако да ће сви млади спортисти моћи да користе те терене", рекао је Млађеновић истичући да је кошаркашки клуб понос Братунца јер спада међу три клуба у Републици Српској, који имају све млађе категорије кошаркаша.
 
Он је навео да КК „Братунац ТРБ“ има више од 180 регистрованих играча и око стотину дјеце која тренирају кошарку у оквиру тог клуба.
"Основни циљ је да се не троше средства само за финансирање првог тима, него свих категорија како бисмо привукли дјецу да се баве спортом, а не да проводе вријеме на улицама или локалним кафићима", закључио је Млађеновић. 
 
 TRB ugovor 3

ДОО „ МАЛИНА- БРАТУНАЦ“ Албум

1
2
3
4
5
6
7
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
Komunalci-oprema_3
logoMalina
OBRADA_ZEMLJISTA
OBRADA_ZEMLJISTA_2
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker

Пријатељи Сребренице"Ритам регије"

Пријатељи Сребренице"Видео журнал"

Слава ОпштинеНедељко Млађеновић

Уредници