НАГРАЂЕНИ НАЈУСПЈЕШНИЈИ УЧЕНИЦИ У БРАТУНЦУ

Glavna slika

Начелник општине Братунац Срђан Ранкић уприличио је данас свечани пријем за 13 ученикa генерације и ,,вуковце“ из братуначких основних школа и Средњошколског центра, којима је уручио новчане награде и захвалнице поводом завршетка школске године.

Мирко Остојић, ученик генерације у братуначком Средњошколском центру награђен је са 150 КМ. У категорији основаца најистакнутији били су Емилија Танасић, ученик генерације ОШ “Вук Караџић“, Татјана Веселиновић, ученица ОШ “Бранко Радичевић“ и Ања Миловчевић и Адин Јашаревић, ученици ОШ “Петар Кочић“.

Захвалнице и по 100 КМ добили су “вуковци“. Из Средњошколског центра Братунац награђени су: Константин Малешевић, Татјана Марјановић и Данијел Павловић. Награђени ученици ОШ ,,Вук Караџић” су: Урош Ћирковић, Вељко Тришић и Јулијана Латиновић. Из ОШ ,,Петар Кочић” Кравица -Коњевић Поље награде су добили: Ања Миловчевић и Адин Јашаревић, док су из ОШ ,,Бранко Радичевић” награђене: Наташа Илић и Ана Маријановић.

Начелник Ранкић поздравио је ученике и честао им на постигнутим резултатима.

-Драго ми је што сам имао прилику да вас угостим и да вам покажем да имате сву нашу подршку. Желим вам много успјеха у даљем школовању. Вама, вашим родитељима, наставницима и професорима искрено честитам на досадашњем постигнутом успјеху , рекао је начелник Ранкић обраћајући се ученицима.