NAGRAĐENI NAJUSPJEŠNIJI UČENICI U BRATUNCU

Glavna slika

Načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić upriličio je danas svečani prijem za 13 učenika generacije i ,,vukovce“ iz bratunačkih osnovnih škola i Srednjoškolskog centra, kojima je uručio novčane nagrade i zahvalnice povodom završetka školske godine.

Mirko Ostojić, učenik generacije u bratunačkom Srednjoškolskom centru nagrađen je sa 150 KM. U kategoriji osnovaca najistaknutiji bili su Emilija Tanasić, učenik generacije OŠ “Vuk Karadžić“, Tatjana Veselinović, učenica OŠ “Branko Radičević“ i Anja Milovčević i Adin Jašarević, učenici OŠ “Petar Kočić“.

Zahvalnice i po 100 KM dobili su “vukovci“. Iz Srednjoškolskog centra Bratunac nagrađeni su: Konstantin Malešević, Tatjana Marjanović i Danijel Pavlović. Nagrađeni učenici OŠ ,,Vuk Karadžić” su: Uroš Ćirković, Veljko Trišić i Julijana Latinović. Iz OŠ ,,Petar Kočić” Kravica -Konjević Polje nagrade su dobili: Anja Milovčević i Adin Jašarević, dok su iz OŠ ,,Branko Radičević” nagrađene: Nataša Ilić i Ana Marijanović.

Načelnik Rankić pozdravio je učenike i čestao im na postignutim rezultatima.

-Drago mi je što sam imao priliku da vas ugostim i da vam pokažem da imate svu našu podršku. Želim vam mnogo uspjeha u daljem školovanju. Vama, vašim roditeljima, nastavnicima i profesorima iskreno čestitam na dosadašnjem postignutom uspjehu , rekao je načelnik Rankić obraćajući se učenicima.