ODRŽAN SASTANAK ORGANIZACIONOG ODBORA POVODOM ODRŽAVANjA MANIFESTACIJE ,,DANI MALINE”

Glavna slika

Tradicionalna manifestacija Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma ,,Dani maline” biće održana 17. i 18. juna (petak i subota) u Bratuncu. Tim povodom, danas je održan prošireni sastanak Organizacionog odbora na kome su iznesene informacije o aktivnostima koje su obavljene u proteklom periodu, a takođe razgovaralo se o nastavku planiranih aktivnosti.

Predsjednik Organizacionog odbora Aleksandar Stević, istakao je da obavljanje planiranih aktivnosti teče predviđenom dinamikom. On je informisao prisutne da je trenutno za ovogodišnji sajam prijavljeno 28 izlagača, te da se očekuje da će učešće u ovoj manifestaciji uzeti 35 izlagača.

Stević je pozivajući građane da posjete sajam, najavio odličnu sajmovsku smotru.

U petak, 17. juna prijem gostiju i izlagača planiran je od 9.00 do 10.00 časova na Trgu Miloša Obilića u Bratuncu, dok je u 10.15 planirano svečano otvaranje sajma.

Od 10.30 do 16.00 časova planiran je obilazak sajma, a u 11.00 časova biće proglašeni pobjednici izbora za najbolji malinjak, dok je od 12.00 do 16.00 časova planirano gastro takmičenje.

U subotu, 18. juna na Rajskoj plaži biće održano takmičenje u pripremi ribljeg kotlića - ,,Zlatni kotlić Podrinja”.