ДОГОВОРЕНА ДИНАМИКА ЕКОЛОШКЕ АКЦИЈЕ ''АПРИЛ - МЈЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ''

Glavna slika

На јуче одржаном састанку Организационог одбора еколошке акције ''Април - мјесец чистоће'', договорено је да ова акција симболично започне уређењем и чишћењем најпопуларнијег братуначког излетишта ''Рајска плажа'', и ту у суботу 1. априла са почетком у 10:00 часова, а окупљање учесника акције је на платоу код спортских терена на ''Рајској плажи''. Рукавице, вреће за отпад, освјежење за учеснике акције обезбјеђује организатор, а моле се сви учесници акције да са собом понесу адекватан вртни алат (грабуље, виле, маказе за гране и сл.).

  1. 2. априла предвиђено је уређење приватних дворишта и балкона у граду, затим сређивање зелених површина испред стамбених зграда, као и уређење јавних површина у мјесним заједницама.

Организатор акције овим путем упућује апел свим грађанима, волонтерима, члановима НВО-а и спортских колектива, да узму што масовније учешће у овој акцији како би резултати били што ефикаснији.

О даљим акцијама и плановима у оквиру ове еколошке иницијативе, благовремено ћемо обавјестити јавност.

Сви заинтересовани грађани који желе да узму учешће у овој акцији, своју пријаву и приједлоге за унапређење акције могу доставити позивом на број : +387 66 808 008.

 

ЧИСТ ГРАД ЈЕ СРЕЋАН ГРАД !!!