ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ РЕБАЛАНСА БУЏЕТА ЗА 2024.ГОДИНУ

Glavna slika

Јавне расправе о Нацрту ребаланса буџета Општине Братунац за 2024. годину биће одржана 19.09.2024.године (четвртак). Позивају се сви представници буџетских корисника (Дјечијег вртића „Радост“, Центра за социјални рад, Дома културе, Туристичке организације, Дома Здравља, Средњошколског центра и Народне библиотеке) и представници корисника грантова који немају своје буџетске позиције, представници невладиних и непрофитних организација, представници мјесних заједница и остала заинтересована правна и физичка лица да присуствују.  Јавна расправа ће бити одржана у згради Општине Братунац у сали за састанке (трећи спрат) са почетком у 13 часова.

На интернет страници Општине Братунац (www.opstinabratunac.com) је објављен Нацрт ребаланса буџета за 2024.годину, како би се посјетиоци упознали са материјалом, а заинтересовани могу дати своје примједбе, предлоге и сугестије електронским путем на адресу finbrat@teol.net (носилац активности: Одјељење за финансије) или лично на дан кад буду организоване јавне расправе.

Коментаре, сугестије и мишљења је могуће послати до 23.09.2024. године, а исти ће бити разматрани од стране обрађивача и предлагача при изради Предлога ребаланса Буџета за 2024.годину.

 

Програм провођења јавне расправе о Нацрту Ребаланса буџета општине Братунац за 2024.годину можете погледати и преузети ОВДЈЕ.

Нацрт Ребаланса буџета за 2024.годину можете погледати и преузети ОВДЈЕ.

 

ОБРАЂИВАЧ:                                               

ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ФИНАНСИЈЕ                    

 

ПРЕДЛАГАЧ:

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ