НАЧЕЛНИК СРЂАН РАНКИЋ ПРОГЛАШЕН ПОЧАСНИМ ЧЛАНОМ КУД-а „МОСТ“

Glavna slika

Културно – умјетничко друштво „Мост“  Братунац прогласило је начелника општине Срђана Ранкића својим почасним чланом, у знак захвалности за помоћ и подршку раду овог друштва. Ово признање уручио му је предсједник КУД-а Милош Митровић на Четвртом годишњем концерту који је, поводом славе овог друштва Јована Златоустог, одржан у петак 26.новембра у препуној спортској дворани.

Одлуку о додјели овог признања донијело је Предсједништво овог друштва, уз образложење да је Ранкић и прије избора на функцију начелника општине Братунац својим личним доприносом помагао рад КУД-а „Мост“, те да након избора помаже друштву у континуитету.

-Ви сте нас представили у најбољем свјетлу и на томе сам вам неизмјерно захвалан. Све активности које сте имали до сада представили сте на најбољи  могући начин културом и традицијом српског народа и нашег града, кроз Републику Српску, Србију, Црну Гору, Македонију и Грчку. Можетеда очекујете подршку локалне заједнице и желим вам да још више радите у наредном периоду, како на промоцији наше културе и традиције, тако и промоцији нашег Братунца, рекао је Ранкић.

Братуначка публика била је одушевљена наступима  фолклорних група од малишана до сениора из КУД-а „Мост“ као и кореографијама којим су се представила културно-умјетничка друштва из Нове Пазове и Власенице.