ОБАВЈЕШТЕЊЕ (10.04.2024.Г.)

Glavna slika

Обавјештавамо пољопривредне произвођаче са територије општине Братунац који остварују право на регрес за дизел гориво, да могу преузети обрасце у општини Братунац у канцеларији бр.8, на првом спрату.

Заинтересовани пољопривредни произвођачи који остварују право на подстицаје за капиталне инвестиције у пољопривредној производњу могу поднијети пријаву за одобравање новчаних подстицаја Агенцији за аграрна плаћања до 17.04.2024.год.

  • Правилник о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за капиталне инвестиције у пољопривредној производњи у 2024.год. можете преузети ОВДЈЕ.
  • Јавни позив за подношење пријава за одобравање новчаних подстицаја за капиталне инвестиције у 2024.год. можете преузети ОВДЈЕ.

Заинтересовани пољопривредни произвођачи који остварују право на подстицаје, Правилник о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде и села могу преузети ОВДЈЕ.

Кратку презентацију Правилника о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде и села можете погледати ОВДЈЕ.