ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ ЗА МОГУЋНОСТ ГЛАСАЊА ПУТЕМ МОБИЛНОГ ТИМА НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА 2024.ГОДИНЕ

Glavna slika

На основу члана 19. Правилника о употреби и изради извода из Централног бирачког списка („Службени гласник БиХ“ бр. 31/24) Општинска изборна комисија Братунац обавјештава грађане општине Братунац да ће за предстојеће Локалне изборе 2024. године, који ће се одржати 06.10.2024. године, формирати Мобилни тим за лица која су због старости, болести или инвалдности везани за своје домове.

 

Позивају се грађани општине Братунац да доставе податаке за особе које су због старости, болести или инвалдности везани за своје домове, а који би жељели гласати путем мобилноиг тима на предстојећим Локалним изборима 2024. године за Изборну јединицу 104Б Братунац.

 

Ради евидентирања напријед наведених бирача за гласање путем Мобиног тима, потребно је доставити Општинској изборној комисији Братунац сљедеће податке:

 

  1. 1. Име и пезиме
  2. 2. ЈМБГ
  3. 3. Пуну адреса пребивалишта
  4. 4. Број телефона
  5. 5. Копију медицинске документације о болести и инвалидитету

 

Наведени подаци могу се доставити на адресу Општинске изборне комисије Братунац (Ул. Светог Саве бр. 260, 75 420 Братунац) или на email адресу 104@oik.izbori.ba најкасније до 08.09.2024. године.

 

Након прикупљених података Општинска изборна комисија Братунац ће контактирати и обићи ове бираче како би исти потписали изјаву да желе гласати путем Мобилног тима.

 

Текст Обавјештења можете погледати и преузети ОВДЈЕ.                                                                          

 

ОПШТИНСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

                   БРАТУНАЦ    

  Ивана Милановић, дипл.правник