ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ ОПШТИНЕ БРАТУНАЦ

Glavna slika

Обавјештавамо све становнике општине Братунац да је објављен списак гласача, који ће се на референдуму о опозиву начелника ове општине изјашњавати путем поште. Због великог броја примједби на злоупотребу личних докумената на претходним Локалним изборима, одржаним 2020. године, позивамо грађане да провјере да ли се њихова имена налазе на списку за гласање у одсуству.

За све грађане који су пријављени за гласање путем поште против своје воље припремљене су изјаве, које ће грађани имати прилику да преузму и попуне у Шалтер сали Општине Братунац, након чега ће бити поднесене кривичне пријаве против лица која су одговорна за злоупотребу личних докумената.

Потписивањем изјаве грађани општине Братунац потврђују да ће своје бирачко право на референдуму (7. августа) остварити лично на бирачком мјесту ННН у Средњошколском центру Братунац.

Шалтер сала Општине Братунац отворена је од 07.00 до 15.00 часова, с тим да је вријеме за паузу организовано од 09.00 до 09.30 часова. Референдум, поводом изјашњавања о опозиву начелника одржаће се 7. августа ове године, a грађани могу попунити и потписати изјаве до дана потврђивања резултата.

Списак гласача путем поште можете погледати и преузети ОВДЈЕ.