ОДРЖАНА 12. РЕДОВНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БРАТУНАЦ

Glavna slika

На данашњој 12. редовној сједници Скупштине Општине Братунац одборници су разријешили досадашњег потпредсједника локалног парламента Раденка Милановића, а на његово мјесто именован је одборник Вехид Дедић. Одборници су потврдили мандате досадашњим директорима поједниних Установа и предузећа, па су тако на четворогидшњи мандат именовани др Љиљана Иванчић за директора ЈЗУ ''Дом здравља'' Братунац те Бојана Варагић на мјесту директора предузећа ''Малина-Братунац'' д.о.о. .

Усвојен је План рада и План капиталних инвестиција за 2023. годину који је предложио Начелник општине, те извјештаји о раду за 2022. годину Одјељења општинске управе Братунац и предузећа и Установа чији је оснивач Општина Братунац. Такође, усвојен је Извјештај о раду Правобранилаштва РС - сједиште Замјеника у Власеници за 2022. годину.

Подршку одборника СО Братунац за Информацију о раду нису добили руководиоци АД ''Градска чистоћа'' те ЈП ''Рад'' Братунац, као и Извјештај о раду Начелника општине Братунац за 2022. годину.

На данашњем засједању локалног парламента усвојена је Одлука о изградњи новог градског гробља, те Одлука о измјени и допуни Регулационог плана насељеног мјеста Братунац.

Одборници су усвојили и годишњи План заштите од пожара у општини Братунац, као и још неколико Одлука од локалног значаја за јединицу локалне самоуправе.

 

Фото: УПСМедиа