СУСРЕТ НАЧЕЛНИКА ПРОДАНОВИЋА СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ

Glavna slika

Данас је у радној посјети општини Братунац боравила делегација Привредне коморе РС- Подручна привредна комора Бијељина на челу са предсједником коморе Стевом Савићем. Делегацију је у свом кабинету примио Начелник општине др Лазар Продановић са својим сарадницима а разговарало се о неколико важних тема за наше грађане.

Разговарало се о мјерама за привлачење страних и домаћих инвеститора и креирању што боље пословне атмосфере у општини Братунац, као и методама прекограничне сарадње у циљу отварања нових радних мјеста.

Договорено је да прва наредна сједница Привредне коморе буде одржана 26. априла у нашој општини, гдје ће се између осталог одржати презентација о привредним и другим потенцијалима наше општине као и о  могућностима  улагања у Братунцу.

Презентоване су активности на поступку успостављања индустријске и бесцаринске зоне у Побрђу, као и планови на изградњи инфраструктуре у овој зони.

Представљен је план организације 15. Међународног сајма "Дани малине"  који је заказан за 9. и 10. јун, а на коме је Привредна комора годинама у назад традиционални учесник.

Кабинет Начелника општине