БРАТУНАЦ - БОЉЕ СНАБДИЈЕВАЊЕ ВОДОМ ЗА ОКО 50 ДОМАЋИНСТАВА

Glavna slika

У братуначком селу Загони почела је  изградња 2,5 километара водоводне мреже, која ће обезбиједити боље снабдијевање водом за око 50 домаћинстава, а вриједност радова је 46.925,77 КМ. 

Начелник општине Братунац Срђан Ранкић, реако је да ће по завршетку радова, за око 60 дана, ова домаћинства бити прикључена на градски водовод. Он је оцијенио да ће се радовима на изградњи водовода у Загонима ријешити дугогодишњи проблем водоснабдијевања, чиме ће бити омогућено квалитетније снабдијевање водом сваког становника са територије ове просторне цјелине.

-Циљ нам је да дођемо до свакаког села, до сваке улице у граду, али за то нам треба времена. Грађани морају имати стрпљења, јер за осам мјесеци, колико обављам ову функцију, сматрам да је доста ствари одрађено, али ово је само почетак једне приче, која води ка уређењу нашег града и останку становништва на овим просторима, поручио је Ранкић. 

Мјештани села Загони истичу да ће пројекат изградње водоводне мреже у овом селу побољшати квалитет живљења, те да је за њих  снабдијевање водом било питање и опстанка и останка на овом простору.