ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ БУЏЕТА ЗА 2024.ГОДИНУ

Glavna slika

Јавне расправе о Нацрту буџета Општине Братунац за 2024. годину биће одржане у следећим терминима:

Дана 04.12.2023. године, са представницима буџетских корисника, биће одржана јавна расправа у згради Општине Братунац у сали за састанке (трећи спрат) са почетком у 13 часова. Очекује се присуство представника Општине Братунац, Дјечијег вртића „Радост“, Центра за социјални рад, Дома културе, Туристичке организације, Дома Здравља, Средњошколског центра и Народне библиотеке (за ову активност задужује се Одјељење за финансије).

Дана 05.12.2023. године, са представницима корисника грантова који немају своје буџетске позиције, представницима невладиних и непрофитних организација, представницима мјесних заједница и осталим заинтересованим правним и физичким лицима биће одржана јавна расправа, такође, у сали за састанке са почетком у 13 часова.

На интернет страници Општине Братунац (www.opstinabratunac.com) је објављен Нацрт буџета за 2024.годину, како би се посјетиоци благовремено упознали са материјалом, а заинтересовани могу дати своје примједбе, предлоге и сугестије електронским путем на адресу finbrat@teol.net (носилац активности: Одјељење за финансије) или лично на дан кад буду организоване јавне расправе.

Коментаре, сугестије и мишљења је могуће послати до 07.12.2022. године, а исти ће бити разматрани од стране обрађивача и предлагача при изради Предлога Буџета за 2024.годину.

 

Нацрт Буџета за 2024. годину можете погледати и преузети ОВДЈЕ.

 

ПРЕДЛАГАЧ:

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ

 

ОБРАЂИВАЧ:                                               

ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ФИНАНСИЈЕ