ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЈЕЛУ НАГРАДА И ПРИЗНАЊА

Glavna slika

КОМИСИЈА ЗА НАГРАДЕ

И ПРИЗНАЊА

Број:01-022-173/22

Датум:05.09.2022.године

 

 

Ј А В Н И    П О З И В

 

Одлуком о признањима и наградама Општине Братунаца, бр. 01-022-204/07 од 10.09.2007. године, предвиђена су општинска признања – „ПЛАКЕТА“, „ПОВЕЉА“ и „ЗАХВАЛНИЦА“, које се додјељују за рад или дјела која заслужују јавна признања, а иста се додјељују појединцима, предузећима, установама, организацијама, удружењима, мјесним заједницама и другим правним лицима.

Поред претходно наведених општинских признања, додјељују се и новачане награде за успјех ученика, односно за најуспјешније дипломце, као и новчана награда за најбољег спортисту у општини Братунац у износу од 200, 00 КМ.

На приједлог Савјета за спорт Општина награђује најбољег спортисту.

Овим путем се позивају сви заинтересовани грађани да доставе приједлоге (са образложењем) за награде и признања из горе наведених области, како би Комисија за награде и признања утврдила имена кандидата и предложила Скупштини општине Братунац да донесе Одлуку о додјели признања и награда којa ће бити уручeнa на свечаној сједници Скупштине општине Братунац 25. Септембра, поводом обиљежавања дана Општине Братунац.

Приједлоге доставити у року од 10 дана од дана објављивања Јавног позива.

Приједлоге доставити најкасније до 15.09.2022. године у Шалтер салу Општине Братунац са назнаком „Јавни позив за награде и признања“ – Комисији за награде и признања.

 

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БРАТУНАЦ

        КОМИСИЈА ЗА НАГРАДЕ

              И  ПРИЗНАЊА

 

Текст jавног позива можете погледати и преузети ОВДЈЕ.