НАЧЕЛНИК ОБИШАО РАДОВЕ КОЈИ СЕ ИЗВОДЕ НА ВИШЕ ЛОКАЦИЈА У ОПШТИНИ БРАТУНАЦ

Glavna slika

Начелник општине Братунац, др Лазар Продановић, данас је извршио обилазак значајних пројеката који се тренутно спроводе на територији општине. Фокус обиласка, био је на завршеним и радовима у току на проширењу водоводне мреже у Мјесним заједницама Глогова и Кравица.

На лицу мјеста, начелник Продановић је имао прилику да се упозна са резултатима уложеног труда и средстава у побољшању водоводне инфраструктуре. Нова водоводна мрежа омогућиће бољи приступ пијаћој води за локално становништво, чиме ће се унаприједити квалитет живота у овим заједницама.

Поред тога, начелник је посветио пажњу и радовима на изградњи новог градског гробља. Током обиласка, нагласио је значај ограђивања и израде манипулативних стаза које ће олакшати приступ гробљу, чиме ће се обезбједити достојанствено окружење за сахрањивање преминулих.

Још један важан дио обиласка био је надзор радова у улици Светога Саве у Мјесној заједници Моштанице. Начелник је обишао проширење тротоара дуж руте Братунац-Михаљевићи. Ова побољшања не само да ће омогућити сигурније кретање пјешака већ ће допринијети и општем, естетском уређењу града.

На крају, начелник Продановић је посјетио локацију гдје се спроводе радови на санацији корита ријеке Крижевице. Циљ ове интервенције је смањење ризика од поплава и очување животне средине. Начелник је изразио задовољство досадашњим напретком и нагласио важност оваквих пројеката за сигурност и добробит заједнице.

Овим обиласком, начелник општине Братунац потврдио је преданост локалне управе у реализацији кључних инфраструктурних пројеката, истичући важност сарадње између локалних власти, грађана и извођача радова.