НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ БРАТУНАЦ ЧЕСТИТАО ПРАЗНИКЕ

Glavna slika

Данас је в.д. Начелник општине Братунац г-дин Бранислав Тришић уприличио пријем за Николину Мијатовић, ученицу четвртог разреда средње електротехничке школе у Братунцу, те је јој том приликом уручио симболичну новчану награду.

Николина је у досадашњем току школовања постизала одличне резултате и оцијене у свим областима, како из области електротехнике тако и из друштвених и социјалних наука. Учесница је бројних културних и духовних манифестација, а признање за њен рад добила је и од руководства Републике Српске поводом конкурса за литерарни састав поводом обиљежавања 31. рођендана Републике. Николинин ментор у ваннаставним активностима је проф. Весна Јоличић.

Поводом наступајућих божићних и новогодишњих празника, г-дин Бранислав Тришић упутио је искрене честитке свим грађанка и грађанима општине Братунац са жељом да нову 2023. годину дочекају у добром здрављу и успјесима на личном, породичном и пословном плану:

''„Увјерен сам да ће 2023. година бити боља и успјешнија од претходне и да ћемо се позитивно изборити са задацима који су пред нама. Иза нас је година пуна изазова и неизвјесности. Желим да у 2023. години која је пред нама, заједничким радом и залагањем, створимо још боље услове за живот на подручју наше локалне заједнице. Желим вам срећну Нову годину!”

В.Д. Начелник општине Братунац

Бранислав Тришић