НАЧЕЛНИК РАНКИЋ: СРЕЋАН РОЂЕНДАН, ШАМПИОНКО

Glavna slika

У организацији начелника општине Братунац Срђана Ранкића и његових ближих сарадника, вечерас је на Тргу Милоша Обилића уприличен свечани дочек братуначкој шампионки Дуњи Вуксић, али је уједно прослављен и њен тринаести рођендан. Поред одличне организације, начелник је за Дуњу припремио и новчану награду. 

Освајачица европске бронзе дочекана је у великом присуству становника Братунца, са којима је подијелила своје утиске, али и прославила свој тринаести рођендан, заједно са братом близанцем. 

Дуња је захвалила начелнику и свим присутним грађанима за дочек, рекавши да је срећна због побједе и да јој се допала рођенданска забава.

Иако је данас оправдано отсутан, начелник Ранкић је успјешно организовао Дуњин дочек. Ранкићеви ближи сарадници у његово име и у име Општине Братунац, уручили су братуначкој шампионки награду, цвијеће, рођенданску торту и шампањац, а све то пропраћено је спектакуларним ватрометом. 

Упућујући честитке младој боксерки поводом успјеха и прославе њеног рођендана, начелник је рекао:

-Нисам био у прилици да дочекам Дуњу, али  осјећао сам подједнако радост и енергију, као и сви они који су је дочекали. Захвалан сам Дуњи што нас је учинила поносним и искрено јој желим пуно среће и доброг спортског успјеха. Вјерујем да ћемо припремати још оваквих дочека, како за Дуњу, тако и за сву осталу дјецу која на најбољи могући начин промовишу нашу општину. Додатно ме весели то што смо вечерас имали два повода за славље, Дуњин рођендан и њен успјех.

Подсјећамо, Дуња Вуксић, чланица Боксерског клуба "Кум", која је освојила бронзану медаљу на  Европском првенству у категорији за дјецу изборила је своју медаљу побједивши противницу Мађарске са 5:0 разлике.

Честитамо Дуњи и њеним тренерима Синиши Лопатићу и Бориславу Глигорићу!