ОБАВЈЕШТЕЊЕ ОИК БРАТУНАЦ (05.01.2023.Г.)

Glavna slika

Општинска изборна комисија Братунац обавјештава грађане општине Братунац да ће за предстојеће Пријевремене изборе за Начелника општине Братунац, који ће се одржати 05.02.2023. године, формирати Мобилни тим за лица која су због старости, болести или инвалдности везани за своје домове.

Позивају се грађани општине Братунац да доставе податаке за особе које су због старости, болести или инвалдности везани за своје домове, а који би хтјели гласати путем мобилноиг тима на предстојећим Пријевременим изборима за Начелника општине Братунац.

Подаци који су неопходни да се доставе Комисији како би формирала Мобилни тим су:

  1. 1. Име и пезиме
  2. 2. ЈМБГ
  3. 3. Пуна адреса пребивалишта
  4. 4. Број телефона
  5. 5. Копија медицинске документације о болести и инвалидитету

Тражени подаци се могу доставити најкасније до 15.01.2023. године.

Након прикупљених података Општинска изборна комисија Братунац ће контактирати и обићи ове бираче како би исти потписали изјаву да желе гласати путем Мобилног тима.

Такође, напомињемо да бирачи који су били регистровани за гласање путем мобилног тима на Општим изборима 2022. године, не морају се поново регистровати, јер ће Општинска изборна комисија Братунац по службеној дужности контактирати лица са бирачког списка за гласање путем мобилног тима са Општих избора 2022. године

Текст обавјештења можете погледати и преузети ОВДЈЕ.