ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ РОДИТЕЉЕ ЧИЈА ДЈЕЦА ОД СЕПТЕМБРА КРЕЋУ У ВРТИЋ

Glavna slika

На консултацијама са начелником општине Братунац Срђаном Ранкићем договорено је да сва дјеца која су пријављена за радну 2021/2022 годину буду примљена у вртић.

Списак дјеце по групама и васпитача биће објављен седам дана прије почетка, како би родитељи могли да се обрате васпитачима за све даље информације.

Списак дјеце биће објављен на огласној табли и на улазним вратима вртића.

Молимо родитеље да на вријеме обаве љекарске прегледе дјеце, те напомињемо да се приликом склапања уговора поштују одредбе Закона о предшколском васпитању и образовању РС (Службени Гласник 79/15).

Дана 01.09.2021. године почеће нова радна сезона за 2021/2022. 

Бројни програми који се реализују у вртићу, пажљиво одабран јеловник и вриједни васпитачи стварају изврсне услове за квалитетно васпитање и образовање дјеце.

Циљ нам је да наш вртић буде по мјери дјетета, уважавати индивидуалне потребе и учинити дјетињство вашег дјетета незаборавним. Ми смо ту за вас и вашу дјецу и жеља нам је да кроз међусобну сарадњу и повјерење у нашу установу долазите и одлазите срећни и задовољни.

Пуно успјеха и разумијевања у новој радној години желе Вам начелник oпштине са сарадницима и сви запослени у ЈУ за предшколско васпитање и образовање „Радост“ Братунац.