ОПШТИНА БРАТУНАЦ У ЕМИСИЈИ "ПРЕЛО У НАШЕМ СОКАКУ"

Glavna slika

Јуче је у Београду, у телевизијском студију "HAPPY" телевизије, снимљено гостовање и представљање општине Братунац у оквиру емисије ''Прело у нашем сокаку''. Емисија се бави приказивањем обичаја, знаменитости, успјешних људи и других интересантних прича из свих крајева, првенствено Србије али и Републике Српске.

Општина Братунац, на челу са начелником општине, др Лазаром Продановићем, представила је своје привредне, туристичке, природне и друге потенцијале са којима располаже, а јавности је приказан и део богатог културног, умјетничког и спортског живота у нашем граду. Такође, своје мјесто у емисији заузело је и представљање гастро понуде нашег краја, затим нематеријалног наслеђа у виду старих заната и ручних радова и других традиционалних вриједности којима наша општина обилује.

Емисија ''Прело у нашем сокаку'' у коме се представила наша општина биће емитована 26. марта са почетком у 13:00 часова.

  1. 26. марта будите крај малих екрана и погледајте како је изгледало представљање наше општине у овој популарној ТВ емисији.