ПРИПРЕМЕ ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПРАЗНИКЕ У БРАТУНЦУ

Glavna slika

Ових дана у Братунцу се одвијају припреме за надолазеће новогодишње празнике, а као једна од њих је обезбјеђивање пакетића за наше малишане који похађају дјечији вртић, све основне и средње школе на подручју наше општине. Да обрадујемо наше малишане, велику подршку смо добили од енглеске хуманитарне организације ''Т4U''  и Црвеног Крста, који су успјели да прикупе на стотине пакетића за дјецу са подручја општине Братунац.

Општина Братунац је обезбједила логистичку подршку за набавку ових пакетића, а у наредном периоду ћемо део пакетића додијелити малишанима из породица за угроженим социјалним статусом, а ову активност спровешћемо посредством ЈУ ''Центар за социјални рад''.

Такође, у току су припреме за новогодишње украшавање града, у складу са расположивим средствима општине. У оквиру ове активности биће постављено новогодишње освјетљене у ужем центру града, на шеталишној зони Трга Милоша Обилића, затим на градској позорници, на којој су предвиђене и одређене приредбе током празника.

Подсјећамо у току су и пријаве екипа за јубиларни 25.-и новогодишњи турнир у малом фудбалу, који почиње 20. децембра, а мјесто одржавања је спортска дворана у Братунцу.

ПРАЗНИЦИ НАМ СТИЖУ !!!