ПРОМОЦИЈА БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ "БЕОГРАД - БАЊАЛУКА"

Glavna slika

У Обреновцу је данас одржана презентација 18. издања бициклистичке трке "Београд - Бањалука".

Начелник општине Братунац Лазар Продановић изразио је задовољство што ће Братунац бити пролазни циљ 2. етапе ове бициклистичке трке.

-Јуче је одржан састанак локалног организационог одбора чији је задатак да у наредном периоду обави све неопходне припремне радње и организационе активности на реализацији проласка бициклистичке трке кроз Братунац. Циљ нам је да тај дан окупимо што већи број ученика, од предшколског узраста до ученика основних и средњих школа и осталих грађана и на тај начин дамо значајну подршку и пожелимо добродошлицу за свих 175 такмичара из више од 30 земаља. Увјерен сам у то да је ово само почетак наше сарадње са организаторима бициклистичке трке и кроз промоцију овог спорта, промовисаћемо и бициклистичке стазе и активности бициклистичког клуба у Братунцу. Вјерујемо да ћемо у наредном периоду бити у ситуацији да неко од наших такмичара буде један од учесника ове важне манифестације - изјавио је начелник Продановић на конференцији за медије која је одржана након презентације.

Бициклистичка трка "Београд - Бањалука" одржаће се у периоду од 18.04. до 21.04.2024. године, а Братунац ће бити домаћин пролазног циља 2. етапе трке на дан 19.04.2024. године.