ПРОСЛАВА СРПСКЕ НОВЕ ГОДИНЕ У КРАВИЦИ

Glavna slika

Синоћ је одржан састанак в.д. Начелника општине Братунац г-дина Бранислава Тришића са представнцима Савјета мјесне заједнице Кравица те члановима црквеног одбора у овом селу, а теме састанка биле су организовани дочек српске Нове године, организација новогодишњег турнира под окриљем ФК ''Полет'' Кравица, као и остале текуће теме од значаја за живот становника овог највећег братуначког села.

Општина Братунац као и до сада биће покровитељ наведених манифестација, а ове године са значајнијим средствима и већим учешћем у организацији истих. На синоћњем састанку разговарало се и о инфраструктурним питањима у овом селу те су истакнути приоритети који ће се рјешавати у наредном периоду, а међу њима су асфалтирање улазног пута у село из правца Спомен комплекса у Кравици као и питање сеоског водовода.

Овим путем у име Мјесне заједнице Кравица упућујемо позив свим људима који прослављају српску Нову годину да су добродошли на народно весеље у овом селу, а програм ће почети 13.01.2023. у 21:00 час у кругу ОШ ''Петар Кочић'' у овом мјесту. Такође, позивамо заинтересоване спортске екипе да се пријаве за учешће у новогодишњем турниру, а пријаве да доставе до недеље 15.01.2023. до 11:00 часова код представника ФК ''Полет'' Кравица (тел: 065 731 936).

 

Добродошли у Кравицу !