СРБИЈА УЗ СРПСКУ - СРБИЈА УЗ БРАТУНАЦ

Glavna slika

Предсједник Републике Србије Александар Вучић, објавио је на свом Инстаграм профилу видеозапис у којем поручује да ће Србија увијек бити уз свој народ на Косову и Метохији и Републици Српској.

У видеоснимак објављен на Вучићевом Инстаграм налогу убачено је његово обраћање из Бајине Баште, на којем је србијански предсједник поручио да ће Србија увијек пружати подршку.

Вучић је ту поруку посебно упутио особама које су на скуп у Бајину Башту дошле из Братунца, Сребренице и Скелана, поручивши да ће увијек бити потпомогнути и економски и на сваки други могући начин.

- Ми наш народ нећемо оставити на цједилу. То је порука и нашем народу на Косову и Метохији, то је порука нашем народу свуда. Хвала вам живјела Србија и живјела Република Српска, рекао је Вучић.

Вучић је најавио низ пројеката који су од важности за развој општине Братунац, као и општине Сребреница. 

Подршка која је пружена Вучићу од стране становника Братунца, током јавног скупа у Бајиној Башти, представља захвалност због подршке братске Србије народу у Братунцу и Републици Српској. 

Подсјећамо да је Србија финансирала изградњу новог моста "Братољуб" са око 13.000.000 €, изградњу нове зграде Општине Братунац са 500.000 €, а у замјену столарије Основне школе "Вук Караџић", Србија је раније уложила 100.000 €. 

Хвала братској Србији за све што је учинила и што чини за нашу Српску и наш Братунац, јер само љубављу према народу и држави можемо превазићи све потешкоће са којима се сусрећемо. Само кроз заједништво можемо очувати оно што је српско, а то су наше државе - Република Српска и Република Србија!

 

Видео са Вучићевог Инстаграм профила можете погледати овдје:

https://www.instagram.com/p/CSuNYLJo8wI/?utm_medium=copy_link