СТАН ЗА САРУ ЋИРКОВИЋ ОД ОПШТИНЕ БРАТУНАЦ И ЛОКАЛНИХ ПРИВРЕДНИКА

Glavna slika

Начелник општине Братунац Лазар Продановић данас је у свом кабинету уприличио пријем за боксерку Сару Ћирковић и том приликом јој уручио одлуку о обезбјеђењу средстава за куповину стана у Братунцу.

Општина Братунац ће у сарадњи са локалним привредницина обезбједити средства за куповину двособног стана до 60 м2 у ужем градском подручју Братунца, а као награду за Сарин пласман на Олимпијске игре у Паризу 2024 и освајање титуле шампиона Европе - назначено је у одлуци.

Начелник Продановић је изразио задовољство што је у прилици да награди прву спортискињу из Братунца која је изборила учешће на Олимпијским играма.

- Општина Братунац и локални привредници ће обезбједити средства за куповину стана за Сару.То је минимум који ова млада особа заслужује. Поносни смо што ће на Олимпијским играма представљати Братунац, Републику Српску и Србију. Огроман успјех је сам пласман. Поносни смо на њу и увјерени смо да ће остварити добре резултате - рекао је Продановић.

Сара је захвалила начелнику и истакла да је јако срећна и задовољна због овог геста.

- Крећем на Олимпијске игре и сигурна сам да ћу их учинити поносним. Припреме крећу 5. јула у Француској и бићу тамо прије почетка Олимпијских игара. Очекујем јако тешке мечеве, али сам сигурна да могу да стигнем до медаље - навела је Сара.

Олимпијске игре одржаће се у Паризу у периоду од 26. јула до 11. августа 2024. године. Овим путем Сари још једном честитатамо и радујемо се њеном даљем успјеху.