СТРАТЕГИЈА РУРАЛНОГ РАЗВОЈА ОПШТИНЕ БРАТУНАЦ 2023-2030

Glavna slika

Општина Братунац у сарадњи са Владом Републике Италије и Медитеранским пољопривредним Институтом у Барију реализује  ANC пројекат којим је предвиђена израда Стратегије руралног развоја општине Братунац за период 2023-2030, што представља први секторски стратешки документ из наведене области.

 У том смислу Општина Братунац овим путем даје текст Стратегије РР на јавни увид, а у циљу ''bottom up'' приступа процеса израде стратешких докумената. Стратешки документ обухвата ситуациону анализу, предлог SWOT анализе и дефинисане стратешке циљеве, мјере, индикаторе, моделе финансирања и друге прописане сегменте.

Такође у циљу што свеобухватнијег приступа изради овог важног документа, одржаће се друга јавна презентација и јавне консултације о овом стратешком документу у петак 2. фебруара 2024. године са почетком у 12:00 часова у сали за презентације у згради Општине Братунац (трећи спрат).

На овом састанку присуствоваће чланови Локалног екпсертског тима за израду Стратегије као и експертски тим ANC пројекта.

Учешће у јавним консултацијама можете потврдити на број телефона:

+387 66 619 514 или путем мејла на адресу: sasa.stevic@yahoo.com најкасније до 01.02.2024. године до 12:00 часова.

 

Текст Стратегије можете погледати  ОВДЈЕ.