ВИДОВДАНЕ МОЈ ОЧИЊИ ВИДЕ, ТОБОМ ВИДИМ ШТО ДРУГИ НЕ ВИДЕ

Glavna slika

Шта то данас видимо?

Видимо нападе на све тековине Одбрамбено-отаџбинског рата. Нападе на нашу Републику Српску и њене институције. Нападе на светиње и прогоне наших војсковођа. Видимо лажи, пропаганду и сатанизацију, али и побједу српског народа.

Војска Републике Српске сачувала је у рату територију Српске борећи се јуначки и штитећи сав свој народ и слободу у којој данас уживамо. Они су уткали своје животе у темеље Републике Српске.

Зато празник Видовдан, који је синоним за велика страдања, али и велике побједе, треба да се обиљежи уз поруке неизмјерне захвалности свим херојима и то треба његовати и преносити на наше потомке, како не бисмо дозволили да се заборави историја и истина о једном храбром народу.

Њихова жртва обавезује нас да чувамо, бранимо и градимо сваку општину и сваки град у Републици Српској и да на тај начин оправдамо дуг, који имамо према јунацима српског народа.

У име грађана Братунца и у своје име, упућујем искрене честитке поводом обиљежавања Видовдана – Крсне славе Војске Републике Српске.