ЗАВРШЕН НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ

Glavna slika

Синоћ је у Спортској дворани Братунац одиграна завршница по реду 26-ог традиционалног новогодишњег турнира Братунац 2023.

Од 18:00 часова одиграна је утакмица за треће мјесто, у којој је екипа Републиканци из Братунца побједила екипу Традиција ИН из Ваљева резултатом 6:4.

Као шлаг на торти, у великом финалу састале су се екипа Тенерифе за коју наступају играчи из Београда против најуспјешније екипе у историји нашег турнира Ауто дијелови Ристић из Бијељине. Резултат на крају утакмице је гласио 6:2 у корист екипе из Бијељине, чиме су се окитили најсјајнијим одличјем и тиме продужили низ непобједивости.

За фер плеј екипу проглашена је екипа Традиција ИН из Ваљева.

На самом крају, уручене су и награде за индивидуална признања. За најбољег играча турнира проглашен је Срђан Лончаревић из екипе Републиканци, титулу најбољег голмана понео је Огњен Секулић из екипе Тенерифе, док је за најбољег стрелца проглашен Огњен Марковић из екипе Врхпоље Кнежевић.

Хвала свима на ових шест дана сјајног футсала, гдје је Братунац још једном показао да је и даље град спорта. Видимо се и следеће године у још бољем расположењу!