ЗАВРШНИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ ДОСИТЕЈЕВЕ УЛИЦЕ И ПЛАТОА КОД ЗГРАДЕ ОПШТИНЕ

Glavna slika

У току су завршни радови на уређењу дијела улице Доситеја Обрадовића, који обухватају асфалтирање саобраћајнице и пјешачких стаза, постављања декоративне и уличне расвјете у пјешачки плато, те асфалтирање паркинга у овој зони.

Реконструише се део трга Милоша Обилића испред нове зграде општине, а радови обухватају замјену доттајалих бехатон плоча, припрему зелених острва за садњу новог зеленила и постављање нових јарбола испред административног центра.

Приводе се крају радови на обнови зелених површина на централном шеталишту, распростире се нови хумусни слој и доводе водоводне инсталације, а сутра је најављено сађење 25 одраслих садница платана и црвеног храста.

У наредним данима привешће се крају радови на изградњи тротоара у улици Гаврила Принципа у дужини од 550 метара, а у току је одабир извођача радова за иградњу тротоара у Дринској улици и у насељу Моштанице.

За неколико дана креће потпуна реконструкција улице Светог Саве на потезу од семафора до угла са Косовском улицом, а обухватиће реконструкцију коловозних трака и изградњу нових пјешачких површина које ће бити поплочане бехатоном. Овај пројекат је подржан од ЈП "Путеви Српске" и биће реализован у наредних неколико недеља.

Братунац се гради!