BICIKLISTIČKA TRKA "BEOGRAD - BANjALUKA" SUTRA PROLAZI KROZ NAŠ GRAD

Glavna slika

-Obavještavamo građane da će u petak, 19.04.2024. godine, oko 13:00 časova kroz našu opštinu proći takmičari biciklističke trke "Beograd-Banjaluka". Bratunac će biti prvi prolazni cilj na drugoj etapi koja startuje u Zvorniku, a poslije skoro 180 kilometara završava u Vlasenici.

-Pozivamo vas da se oko 12:30 časova u što većem broju okupimo na platou kod semafora (preko puta Z marketa) i da zajedno pozdravimo 175 biciklista sa svih kontinenata.

-U cilju bezbjedne realizacije trke, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će privremeno regulisati saobraćaj. Najavljeno je etapno zaustavljanje u trajanju od po pola sata. Prvo će biti obustavljen saobraćaj od Bratunca prema Drinjači, a potom će za saobraćaj biti zatvoren magistralni put Konjević polje - Bratunac. Obustavljanje će se vršiti u zavisnosti od toga kako se učesnici trke budu kretali.

-Molimo građane da se navedenog dana, u periodu od 12:30 do 13:30 uzdrže od nepotrebnog kretanja vozilima na području opštine Bratunac, posebno na relacijama Bratunac - Drinjača i Bratunac - Konjević polje.

Dođite i pozdravite biciklistički karavan i budite dio međunarodnog projekta koji će se prenositi u 57 zemalja svijeta.