BRATUNAC - BOLjE SNABDIJEVANjE VODOM ZA OKO 50 DOMAĆINSTAVA

Glavna slika

U bratunačkom selu Zagoni počela je  izgradnja 2,5 kilometara vodovodne mreže, koja će obezbijediti bolje snabdijevanje vodom za oko 50 domaćinstava, a vrijednost radova je 46.925,77 KM. 

Načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić, reako je da će po završetku radova, za oko 60 dana, ova domaćinstva biti priključena na gradski vodovod. On je ocijenio da će se radovima na izgradnji vodovoda u Zagonima riješiti dugogodišnji problem vodosnabdijevanja, čime će biti omogućeno kvalitetnije snabdijevanje vodom svakog stanovnika sa teritorije ove prostorne cjeline.

-Cilj nam je da dođemo do svakakog sela, do svake ulice u gradu, ali za to nam treba vremena. Građani moraju imati strpljenja, jer za osam mjeseci, koliko obavljam ovu funkciju, smatram da je dosta stvari odrađeno, ali ovo je samo početak jedne priče, koja vodi ka uređenju našeg grada i ostanku stanovništva na ovim prostorima, poručio je Rankić. 

Mještani sela Zagoni ističu da će projekat izgradnje vodovodne mreže u ovom selu poboljšati kvalitet življenja, te da je za njih  snabdijevanje vodom bilo pitanje i opstanka i ostanka na ovom prostoru.