BRATUNAC: ZAPOČETI RADOVI NA SANACIJI I UNAPREĐENjU PUTNE INFRASTRUKTURE

Glavna slika

Sa dolaskom proljeća otpočeti su i radovi na sanaciji puteva u nekoliko mjesnih zajednica na području opštine Bratunac. Trenutno se izvode radovi na sanaciji puta Gornje Pobrđe i u mjesnoj zajednici Zagoni-Blječeva. Radovi na sanaciji seoskih puteva okončani su u bratunačkim selima Ježestica, Mandići i Brezak.

Osim radova na sanaciji i unapređenju putne infrastrukture u toku je čišćenje korita, potoka i oborinskih kanala u mjesnim zajednicama: Kravica, Ježestica, Voljavica i Pobrđe.

Iz Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno - komunalne poslove najavljen je nastavak radova na gradskim ulicama.

Načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić ističe da su sa dolaskom proljeća planirani brojni infrastrukturni projekti na području opštine Bratunac.

-Ranije sam najavio da ćemo krenuti u realizaciju infrastrukturnih projekata čim nam to vremenski uslovi dozvole. I evo, danas i svakog dana radimo predviđenom dinamikom. U narednim danima nastavljamo sa planiranim projektima, a cilj nam je da stvorimo povoljnije uslove za život kako u selu, tako i u gradu, kao i da povećamo bezbjednost saobraćaja, pojasnio je Rankić.