DOLAZITE LI NA PORODIČNU ŠETNjU?

Glavna slika

U nedelju 24. septembra od 17 časova, na Trgu Miloša Obilića u Bratuncu, održaće se Porodična šetnja.

Cilj ovog događaja je promocija porodice i porodičnih vrijednosti, te srpske kulture i tradicije.

Organizatori Porodične šetnje su Svetosavska omladinska zajednica Bratunac, Udruženje „Art“ Bratunac i Dom kulture Bratunac, uz pokroviteljstvo Opštine Bratunac.

Organizatori su za sve mališane koji dođu na ovaj događaj obezbjedili sokiće, slatkiše, balone, biće organizovano crtanje po licu, a prisutne će biti i maskote Miki i Mini Maus, Maršal iz Patrolnih šapa, Spajdermen i Meda.

Kao posebni gosti nastupiće mališani iz hora „Ludmer“, koje već godinama uspješno predvodi profesorica Željka Malović.

Takođe, obezbjeđena je nagrada za najbrojniju porodicu koja bude prisustvovala događaju.

Iz Organizacionog odbora Porodične šetnje su pozvali sve privredne subjekte i pojedince koji imaju želju da daju svoj doprinos i pomognu organizaciju događaja da se do petka mogu javiti na brojeve telefona 065-342-284 ili 065-138-225.

Naglašavaju da svi zainteresovani mogu kupiti dodatnu količinu sokića, slatkiša ili grickalica za djecu ili obezbjediti neku od nagrada, kako bi bilo nagrađeno više porodica koje budu prisutne.

Organizacioni odbor poziva i sve pojedince, sportske klubove, kulturno-umjetnička društva iz Bratunca, Ljubovije i Srebrenice da dođu u nedelju na zajedničku šetnju, te pokažu jedinstvo i slogu kao dokaz činjenici da smo svi jedna velika porodica.

 

Tekst preuzet sa Facebook stranice Bratunac danas