JAVNI POZIV (04.10.2023.G.)

Glavna slika

Komisija za imenovanje neimenovanih ulica i promjenu naziva ulica na području opštine Bratunac, poziva sve zainteresovane građane, ustanove, organizacije, Savjete Mjesnih zajednica, Udruženja građana, Odbornike u Skupštini, Načelnika opštine Bratunac i druge zainteresovane da dostave svoje prijedloge za imenovanje neimenovanih ulica i promjenu naziva ulica sa detaljnim opisom položaja ulice u dijelu naseljenog mjesta.

Ulica može imati ime po geografskom pojmu, datumima veznaim za istorijske događaje, te po imenima osoba koje su dale značajan doprinos u istoriji, kulturnom, društvenom ili naučnom razvoju.

Prispjele prijave Komisija će razmotriti u skladu sa usvojenim kriterijumima definisanim Odlukom o kriterijumima i postupku za imenovanje neimenovanih ulica i promjenu naziva ulica na području opštine Bratunac („Službeni glasnik opštine Bratunac“ br. 3/22), a konačan prijedlog za imenovanje biće upućen Skupštini opštine Bratunac na usvajanje.

 

Prijedloge sa obrazloženjem uputiti Komisiji za imenovanje neimenovanih ulica i promjenu naziva ulica na području opštine Bratunac i predati lično na protokol Opštinske uprave Bratunac ili predati poštom na adresu Skuština opštine Bratunac, Svetog Save 260, 75 420 Bratunac.

Javni poziv ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja.

Za više informacija zainteresovani građani se mogu obratiti u kancelariju broj 27 Opštinske uprave Bratunac ili na broj telefona 056/ 410-170.

 

Tekst Javnog poziva možete pogledati i preuzeti OVDJE.