JAVNI POZIV ZA DODJELU NAGRADA I PRIZNANJA

Glavna slika

KOMISIJA ZA NAGRADE

I PRIZNANjA

Broj:01-022-173/22

Datum:05.09.2022.godine

 

 

J A V N I    P O Z I V

 

Odlukom o priznanjima i nagradama Opštine Bratunaca, br. 01-022-204/07 od 10.09.2007. godine, predviđena su opštinska priznanja – „PLAKETA“, „POVELjA“ i „ZAHVALNICA“, koje se dodjeljuju za rad ili djela koja zaslužuju javna priznanja, a ista se dodjeljuju pojedincima, preduzećima, ustanovama, organizacijama, udruženjima, mjesnim zajednicama i drugim pravnim licima.

Pored prethodno navedenih opštinskih priznanja, dodjeljuju se i novačane nagrade za uspjeh učenika, odnosno za najuspješnije diplomce, kao i novčana nagrada za najboljeg sportistu u opštini Bratunac u iznosu od 200, 00 KM.

Na prijedlog Savjeta za sport Opština nagrađuje najboljeg sportistu.

Ovim putem se pozivaju svi zainteresovani građani da dostave prijedloge (sa obrazloženjem) za nagrade i priznanja iz gore navedenih oblasti, kako bi Komisija za nagrade i priznanja utvrdila imena kandidata i predložila Skupštini opštine Bratunac da donese Odluku o dodjeli priznanja i nagrada koja će biti uručena na svečanoj sjednici Skupštine opštine Bratunac 25. Septembra, povodom obilježavanja dana Opštine Bratunac.

Prijedloge dostaviti u roku od 10 dana od dana objavljivanja Javnog poziva.

Prijedloge dostaviti najkasnije do 15.09.2022. godine u Šalter salu Opštine Bratunac sa naznakom „Javni poziv za nagrade i priznanja“ – Komisiji za nagrade i priznanja.

 

SKUPŠTINA OPŠTINE BRATUNAC

     KOMISIJA ZA NAGRADE

            I  PRIZNANjA

 

Tekst javnog poziva možete pogledati i preuzeti OVDJE.