NAČELNIK OPŠTINE BRATUNAC ČESTITAO PRAZNIKE

Glavna slika

Danas je v.d. Načelnik opštine Bratunac g-din Branislav Trišić upriličio prijem za Nikolinu Mijatović, učenicu četvrtog razreda srednje elektrotehničke škole u Bratuncu, te je joj tom prilikom uručio simboličnu novčanu nagradu.

Nikolina je u dosadašnjem toku školovanja postizala odlične rezultate i ocijene u svim oblastima, kako iz oblasti elektrotehnike tako i iz društvenih i socijalnih nauka. Učesnica je brojnih kulturnih i duhovnih manifestacija, a priznanje za njen rad dobila je i od rukovodstva Republike Srpske povodom konkursa za literarni sastav povodom obilježavanja 31. rođendana Republike. Nikolinin mentor u vannastavnim aktivnostima je prof. Vesna Joličić.

Povodom nastupajućih božićnih i novogodišnjih praznika, g-din Branislav Trišić uputio je iskrene čestitke svim građanka i građanima opštine Bratunac sa željom da novu 2023. godinu dočekaju u dobrom zdravlju i uspjesima na ličnom, porodičnom i poslovnom planu:

''„Uvjeren sam da će 2023. godina biti bolja i uspješnija od prethodne i da ćemo se pozitivno izboriti sa zadacima koji su pred nama. Iza nas je godina puna izazova i neizvjesnosti. Želim da u 2023. godini koja je pred nama, zajedničkim radom i zalaganjem, stvorimo još bolje uslove za život na području naše lokalne zajednice. Želim vam srećnu Novu godinu!”

V.D. Načelnik opštine Bratunac

Branislav Trišić