NAČELNIK RANKIĆ: SREĆAN ROĐENDAN, ŠAMPIONKO

Glavna slika

U organizaciji načelnika opštine Bratunac Srđana Rankića i njegovih bližih saradnika, večeras je na Trgu Miloša Obilića upriličen svečani doček bratunačkoj šampionki Dunji Vuksić, ali je ujedno proslavljen i njen trinaesti rođendan. Pored odlične organizacije, načelnik je za Dunju pripremio i novčanu nagradu. 

Osvajačica evropske bronze dočekana je u velikom prisustvu stanovnika Bratunca, sa kojima je podijelila svoje utiske, ali i proslavila svoj trinaesti rođendan, zajedno sa bratom blizancem. 

Dunja je zahvalila načelniku i svim prisutnim građanima za doček, rekavši da je srećna zbog pobjede i da joj se dopala rođendanska zabava.

Iako je danas opravdano otsutan, načelnik Rankić je uspješno organizovao Dunjin doček. Rankićevi bliži saradnici u njegovo ime i u ime Opštine Bratunac, uručili su bratunačkoj šampionki nagradu, cvijeće, rođendansku tortu i šampanjac, a sve to propraćeno je spektakularnim vatrometom. 

Upućujući čestitke mladoj bokserki povodom uspjeha i proslave njenog rođendana, načelnik je rekao:

-Nisam bio u prilici da dočekam Dunju, ali  osjećao sam podjednako radost i energiju, kao i svi oni koji su je dočekali. Zahvalan sam Dunji što nas je učinila ponosnim i iskreno joj želim puno sreće i dobrog sportskog uspjeha. Vjerujem da ćemo pripremati još ovakvih dočeka, kako za Dunju, tako i za svu ostalu djecu koja na najbolji mogući način promovišu našu opštinu. Dodatno me veseli to što smo večeras imali dva povoda za slavlje, Dunjin rođendan i njen uspjeh.

Podsjećamo, Dunja Vuksić, članica Bokserskog kluba "Kum", koja je osvojila bronzanu medalju na  Evropskom prvenstvu u kategoriji za djecu izborila je svoju medalju pobjedivši protivnicu Mađarske sa 5:0 razlike.

Čestitamo Dunji i njenim trenerima Siniši Lopatiću i Borislavu Gligoriću!