OBAVJEŠTENjE OIK BRATUNAC (05.01.2023.G.)

Glavna slika

Opštinska izborna komisija Bratunac obavještava građane opštine Bratunac da će za predstojeće Prijevremene izbore za Načelnika opštine Bratunac, koji će se održati 05.02.2023. godine, formirati Mobilni tim za lica koja su zbog starosti, bolesti ili invaldnosti vezani za svoje domove.

Pozivaju se građani opštine Bratunac da dostave podatake za osobe koje su zbog starosti, bolesti ili invaldnosti vezani za svoje domove, a koji bi htjeli glasati putem mobilnoig tima na predstojećim Prijevremenim izborima za Načelnika opštine Bratunac.

Podaci koji su neophodni da se dostave Komisiji kako bi formirala Mobilni tim su:

  1. 1. Ime i pezime
  2. 2. JMBG
  3. 3. Puna adresa prebivališta
  4. 4. Broj telefona
  5. 5. Kopija medicinske dokumentacije o bolesti i invaliditetu

Traženi podaci se mogu dostaviti najkasnije do 15.01.2023. godine.

Nakon prikupljenih podataka Opštinska izborna komisija Bratunac će kontaktirati i obići ove birače kako bi isti potpisali izjavu da žele glasati putem Mobilnog tima.

Takođe, napominjemo da birači koji su bili registrovani za glasanje putem mobilnog tima na Opštim izborima 2022. godine, ne moraju se ponovo registrovati, jer će Opštinska izborna komisija Bratunac po službenoj dužnosti kontaktirati lica sa biračkog spiska za glasanje putem mobilnog tima sa Opštih izbora 2022. godine

Tekst obavještenja možete pogledati i preuzeti OVDJE.