OBAVJEŠTENjE ZA SVE RODITELjE ČIJA DJECA OD SEPTEMBRA KREĆU U VRTIĆ

Glavna slika

Na konsultacijama sa načelnikom opštine Bratunac Srđanom Rankićem dogovoreno je da sva djeca koja su prijavljena za radnu 2021/2022 godinu budu primljena u vrtić.

Spisak djece po grupama i vaspitača biće objavljen sedam dana prije početka, kako bi roditelji mogli da se obrate vaspitačima za sve dalje informacije.

Spisak djece biće objavljen na oglasnoj tabli i na ulaznim vratima vrtića.

Molimo roditelje da na vrijeme obave ljekarske preglede djece, te napominjemo da se prilikom sklapanja ugovora poštuju odredbe Zakona o predškolskom vaspitanju i obrazovanju RS (Službeni Glasnik 79/15).

Dana 01.09.2021. godine počeće nova radna sezona za 2021/2022. 

Brojni programi koji se realizuju u vrtiću, pažljivo odabran jelovnik i vrijedni vaspitači stvaraju izvrsne uslove za kvalitetno vaspitanje i obrazovanje djece.

Cilj nam je da naš vrtić bude po mjeri djeteta, uvažavati individualne potrebe i učiniti djetinjstvo vašeg djeteta nezaboravnim. Mi smo tu za vas i vašu djecu i želja nam je da kroz međusobnu saradnju i povjerenje u našu ustanovu dolazite i odlazite srećni i zadovoljni.

Puno uspjeha i razumijevanja u novoj radnoj godini žele Vam načelnik opštine sa saradnicima i svi zaposleni u JU za predškolsko vaspitanje i obrazovanje „Radost“ Bratunac.