OPŠTINA BRATUNAC U EMISIJI "PRELO U NAŠEM SOKAKU"

Glavna slika

Juče je u Beogradu, u televizijskom studiju "HAPPY" televizije, snimljeno gostovanje i predstavljanje opštine Bratunac u okviru emisije ''Prelo u našem sokaku''. Emisija se bavi prikazivanjem običaja, znamenitosti, uspješnih ljudi i drugih interesantnih priča iz svih krajeva, prvenstveno Srbije ali i Republike Srpske.

Opština Bratunac, na čelu sa načelnikom opštine, dr Lazarom Prodanovićem, predstavila je svoje privredne, turističke, prirodne i druge potencijale sa kojima raspolaže, a javnosti je prikazan i deo bogatog kulturnog, umjetničkog i sportskog života u našem gradu. Takođe, svoje mjesto u emisiji zauzelo je i predstavljanje gastro ponude našeg kraja, zatim nematerijalnog nasleđa u vidu starih zanata i ručnih radova i drugih tradicionalnih vrijednosti kojima naša opština obiluje.

Emisija ''Prelo u našem sokaku'' u kome se predstavila naša opština biće emitovana 26. marta sa početkom u 13:00 časova.

  1. 26. marta budite kraj malih ekrana i pogledajte kako je izgledalo predstavljanje naše opštine u ovoj popularnoj TV emisiji.