POTPISAN UGOVOR O SUFINANSIRANjU ORGANIZACIJE SAJMA "DANI MALINE"

Glavna slika

Načelnik opštine dr Lazar Prodanović, danas je potpisao Ugovor o sufinansiranju organizacije Sajma Dani maline 2023. godine sa Caritas Švicarske u BIH u okviru Projekta "Socio-ekonomska podrška i održivost lokalnog stanovnišvta Gornje-drinske regije"(SEELS). Kao jedan vid podrške, planirana je saradnja sa opštinama u organizaciji lokalnih i regionalnih sajmova i promocija korisnika SELLS projekata i njihovih proizvoda, uvezivanje i izlazak na lokalno tržište.

Ugovorom se Caritas obavezao na učešće u organizaciji i podršci realizaciji Sajma, koji će se održati od 09. do 10. juna 2023. godine, u okviru čega će Caritas finansijski podržati aktivnost iznajmljivanja sajamskih štandova za potrebe sajma do ukupnog iznosa od 3.000,00 KM, te da će obezbjediti učešće svih zainteresovanih korisnika projekta SELLS kao izlagača na Sajmu, tokom dva dana trajanja Sajma.

Načelnik dr Lazar Prodanović izrazio je zadovoljstvo u pogledu uspostavljene saradnje, koja predstavlja značajan korak za realizaciju budućih projekata opštine Bratunac sa ovom organizaciom.